Varevogne og biler til salg​

Vi hjælper dig med at finde drømmebilen

Er du på jagt efter den helt rigtige bil? Så hjælper vi dig gerne med at finde den for dig! Hos HLT Service arbejder vi nemlig tæt sammen med Autoforum Aabenraa, og vi har derfor et bredt udvalg af varevogne og biler til salg. Vi kan derfor hjælpe dig med at finde din drømmebil, uanset hvilket mærke du er interesseret i, og hvorvidt der er tale om en privat- eller erhvervsbil.

Du kan komme forbi og se vores biler til salg på vores adresse i Aabenraa. Her har vi allerede hjulpet kunder fra blandt andet Kolding og Haderslev med jagten på den rigtige bil, og vi er derfor også klar til at hjælpe dig. Og hvis ikke vi allerede har præcist den bil, du drømmer, så gør vi alt, hvad vi kan, for at få fat i den til dig.

Nye og brugte biler til salg

På Autoforum Aabenraas hjemmeside kan du til hver en tid finde en god oversigt over de brugte biler, vi lige nu har til salg. Det gælder blandt andet et stort udvalg af personbiler fra forskellige mærker i mange størrelser og prisklasser. Det samme gælder vores brugte varevogne til salg.

Foruden vores udvalg af brugte biler har vi også nye biler til salg. Det har vi, da vi er autoriserede Iveco-forhandlere. Vi sælger derfor de nyeste Iveco modeller, herunder Iveco Daily samt Iveco Eurocargo lastbiler.

Uanset om du skal have hjælp til at finde en ny bil eller til at reparere og servicere din nuværende bil, så er HLT Service klar til at hjælp dig. Vi har både skadescenter, værksted, biludlejning og biler til salg tilgængeligt på én adresse, og vi tager derfor hånd om alle dine bilbehov.

Kontakt vores salgsafdeling og hør mere

Hvis du vil høre mere om vores biler til salg, så er du altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling. Så hjælper vi dig med at finde den rette bil til den rette pris.​

Dit værksted til alt inden for bilservice og bilreparation.

Åbningstider​

Værksted

Mandag – torsdag

06.00 – 18.00​

Fredag

06.00 – 16.00​

I forbindelse med helligdage kan der være ændringer.​

​​Kontor & admin

Mandag - fredag

08.00 - 16.00

Kontaktoplysninger

HLT Service ApS

​Kathale 36, 6200 Aabenraa​

Klik her for rutevejledning

Ring på telefon: 74 61 73 32

Udover vores åbningstider kan vi kontaktes på mail: info@hltservice.com