Dit autoværksted i Aabenraa​

Bilreparation og -service på alle bilmærker

Har du en bil, der har brug for at blive repareret eller serviceret, og leder du derfor efter et værksted, der kan tage hånd om bilen? Så er HLT Service det rette sted for dig. Vi er en del af BOSCH Car Service og tilbyder bilservice og -reparation på alle mærker, og vi tager både personbiler, varevogne, busser, lastbiler, autocampere og andet ind. Uanset om det drejer sig om el-, hybrid eller brændstofdrevne køretøjer.

Vores autoværksted er udstyret med det nyeste testudstyr, og vi er i stand til at varetage alle reparationer efter fabrikantens forskrifter – om du har en Mercedes, Peugeot, VW eller noget helt fjerde. Vi betjener både privat- og erhvervskunder og er derudover IVECO autoriseret.

Book service online

Værksted med stor faglig stolthed

Med snart 20-års erfaring, sætter vi stor ære i at have dygtige mekanikere som løbende kommer på kurser for at uddanne sig indenfor den nyeste teknologi.

Hos HLT Service forstår vi vigtigheden af pålidelighed og effektivitet. Åbningstiderne på vores autoværksted er således også tilrettelagt, så du har en stor fleksibilitet til at planlægge dit værkstedsbesøg efter din tidsplan. Vi er også klar over, at uforudsete situationer kan opstå, og vi tilbyder derfor lånebiler, så du kan fortsætte din dag næsten uden afbrydelse, mens vi tager os af din bil.

Book tid til din bil online

Vi har egen dækopbevaring og tilbyder Hjulskifte + opbevaring. Du kan nemt og enkelt slippe for telefonkøen. Book online hjulskifte her:

Book hjulskifte online

Har du en mere specifik forespørgsel, kan du ringe til os på 74 61 73 32 eller skrive os en mail på: info@hltservice.com.

Dit værksted til alt inden for bilservice og bilreparation.

Åbningstider​

Værksted

Mandag – torsdag

06.00 – 18.00​

Fredag

06.00 – 16.00​

I forbindelse med helligdage kan der være ændringer.​

​​Kontor & admin

Mandag - fredag

08.00 - 16.00

Kontaktoplysninger

HLT Service ApS

​Kathale 36, 6200 Aabenraa​

Klik her for rutevejledning

Ring på telefon: 74 61 73 32

Udover vores åbningstider kan vi kontaktes på mail: info@hltservice.com