​Biludlejning til alle formål

Find en lejebil der passer til dit behov

Book din lejebil her

Skal du leje en bil til en udflugt med familien? Mangler du en flyttebil, så flyttedagen bliver nem og overskuelig – uden dyre flyttemænd? Eller mangler du varevogne i dit firma?
Hos HLT Service tilbyder vi biludlejning i samarbejde med Oscar Biludledning, og vi har et stort udvalg af minibusser, person- og varebiler til leje, så der helt sikkert også er en, der passer til dine behov.

Udlejning af bil, varevogn, flyttebil og meget andet

Vi tilbyder biludlejning med et stort udvalg af biler, varevogne, flyttebiler og minibusser. Vores personbiler dækker over både små, mellemstore og store modeller, så du kan have plads til både en mindre gruppe eller hele familien med fuld oppakning. Også vores flyttebiler og varevogne fås i forskellige størrelser, så du kan få en med plads til det, du har brug for.

Lej en bil online eller kontakt os og hør mere om vores biludlejning

Vores biludlejning foregår i samarbejde med Oscar Biludlejning. Vi står altid klar til at hjælpe med rådgivning og valg af biltype, så det passer til dine behov. Du kan booke din udlejningsbil her. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores forskellige biler.

Dit værksted til alt inden for bilservice og bilreparation.

Åbningstider​

Værksted

Mandag – torsdag

06.00 – 18.00​

Fredag

06.00 – 16.00​

I forbindelse med helligdage kan der være ændringer.​

​​Kontor & admin

Mandag - fredag

08.00 - 16.00

Kontaktoplysninger

HLT Service ApS

​Kathale 36, 6200 Aabenraa​

Klik her for rutevejledning

Ring på telefon: 74 61 73 32

Udover vores åbningstider kan vi kontaktes på mail: info@hltservice.com