​HLT Erhvervsbiler

Klik og se det store udvalg

​Aabenraa Autoforum

Klik og se personvogne til salg

​BOSCH Service

Klik for online booking - Personbiler

​IVECO

Klik og se det store program

​OSCAR

Klik for biludlejning

Maxus

100% el - Varevogne og personvogne

Privatlivspolitik

​Dataansvar

HLT Service behandler de personoplysninger, vi modtager eller vi indsamler, i overensstemmelse med gældende databeskyttelsesregler. 

For at beskytte personoplysninger bedst muligt, vurderer vi løbende, hvor høj risikoen er for, at vores databehandling påvirker dine rettigheder negativt. Vi behandler oplysninger med respekt for oplysningernes fortrolighed og for privatliv. 

Hvorfra stammer oplysningerne?

HLT Service er dataansvarlig for de personoplysninger, vi indsamler og behandler, når man henvender sig eller bruger vores tjenester. Indsamling sker fx via din henvendelse til vores hovedmail, alm. tilgang af indhold, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registreres som bruger eller øvrigt brug af vores services. 

HLT Service behandler dine personoplysninger med henblik på at kunne besvare din henvendelse. 

Hvilke oplysninger behandler vi?

Vi behandler ingen personoplysninger. Vi bruger ikke flere oplysninger, end dem, vi har brug for til det konkrete formål.

Inden vi behandler personoplysninger, undersøger vi, om det er muligt for os at minimere mængden af oplysninger. 

Hvordan beskytter vi oplysninger?

Hos HLT Service sikrer vi passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. 

Hvor længe opbevarer vi oplysninger?

Vi gemmer dine oplysninger så længe, det er nødvendigt for at opfylde forpligtelser som offentlig myndighed og for at overholde gældende lovgivning. 

Videregiver vi oplysninger?

HLT Service videregiver ikke oplysninger til andre. Databehandlere behandler udelukkende oplysningerne på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk. 

Klageadgang

Man kan klage til Datatilsynet, hvis man mener, at HLT Service behandler dine oplysninger i strid med databeskyttelsesreglerne. Du kan læse mere om, hvordan du klager til datatilsynet på: www.datatilsynet.dk.

HLT Service ApS

Kathale 36

6200 Aabenraa​

Kontakt

CVR: 27926819

Telefon: 74 61 73 32

Udover vores åbningstider kan vi kontaktes på mail: info@hltservice.com

Åbningstider 

Værksted

​Mandag - torsdag
​Fredag

​06.00 - 18.00

​06.00 - 16.00

​Kontor & admin

Mandag - fredag

08.00 - 16.00

Facebook

Du kan også finde os på Facebook og se mere om vores events og finde billeder her